Overwatch dobija novi mod tokom Winter Wonderland eventa

Zima samo što nije stigla. Praznična atmosfera polako stiže u sve Blizzardove igre, pa se tako Winter Wonderland event uskoro vraća i u Overwatch. Naravno pored tone novih skinova i ostalih kozmetika, dobijamo i potpuno novi Boss Fight mod!

eSports

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

Petak, 08.12.2017.

13:27

Overwatch dobija novi mod tokom Winter Wonderland eventa

Direktor igre, Džef Kaplan, najavio je danas u novom Developer videu da se zimske čarolije vraćaju u Overwatch. Počeo je sa standardnom pričom o tematskim Winter Wondreland mapama i starom Mei snowball modu. Međutim, simpatična Mei se ove godine vraća u većem broju sa jednim zadatkom – da ulovi velikog Yetija!

Novi mod zove se “Mei’s Yeti Hunt” i priča je sledeća. 5 Mei igrača juri velikog Yetija iliti Winstona, koji pokušava da sakupi dovoljno “power-upova” kako bi ušao u svoj ultimate mod. Pobednik je ona strana koja ostane živa na kraju ove jurnjave. Najbolja stvar od svega je ta što Winstona takođe igra neko od igrača, znači nije u pitanju PvE borba. Srećno s tim da dođete na red da igrate Winstona!

Pored toga, Džef je najavio da Nanzo, Junkrat i Roadhog dobijaju legendary skinove. Winter Wonderland event počinje 12. decembra i jedva čekamo da se ponovo zabele krovovi na King’s Rowu.

Dok čekamo da dođe sledeća nedelja, Blizzard nam je poslao razglednicu da nam zagolica maštu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: