Najavljena gejming konvencija Play!Con i i takmičenje sa nagradnim fondom od $5000

Izvor: RUR

Pridružite se dvodnevnom regionalnom onlajn skupu gejming zajednice Play!Con i prijavite se za jedinstveno indie takmičenje i osvojite vredne nagrade! Vidimo se za vikend 19. i 20. decembra!

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Sreda, 09.12.2020.

11:48

Najavljena gejming konvencija Play!Con i i takmičenje sa nagradnim fondom od $5000

Masivni skupovi u velikim arenama su ove godine nažalost nemogući, ali to ne znači da ne možemo da dobijemo isto iskustvo i u onlajn formatu. Zato je tu Play!Con, onlajn konferencija o gejming industriji.

Ovaj dvodnevni događaj, koji će se održati u periodu od 19. do 20. decembra, će vam dati detaljniji uvid u trenutno stanje gejming industrije. Imaćete priliku da čujete iskustva preko 15 govornika, među kojima su developeri iz studija Ubisoft Belgrade, Ebb Software (Scorn), Esoter studija, i mnogih drugih.

To nije sve, jer ne samo da ćete dobiti priliku da slušate o gejming industriji, već i da joj se priključite! Naime, fokus konvencije će biti na takmičenju nezavisnih (indie) timova, koji će dobiti šansu da prezentuju svoj projekat i osvoje Lenovo opremu u vrednosti od 5000 dolara. Na takmičenju mogu učestvovati timovi sačinjeni od jednog do maksimalno 5 developera. Prijavite se OVDE.

Do početka konvencije je ostalo nešto više od 10 dana, tako da ako ste posvećeni tim indie developera i želite da predstavite svoj projekat, požurite. Registracija je potpuno besplatna.

Za sve dodatne informacije posetite zvaničnu Play!Con stranicu.

Vidimo se!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: