Esports B92.net

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Nikola Savić RUR
Podeli

Ono što je za nas posebno zanimljivo jesto što se u okviru ovog programa planira i izgradnja specijalizovane esport arene, čiji koncept možete videti na promo videu novog-starog stadiona ispod.

Ova vest donekle dolazi kao iznenađenje, jer je Real Madrid jedan od retkih velikih španskih klubova koji još uvek nije ušao u esport svet, tako da su ovo verovatno prvi nagoveštaji toga.

Iz snimka vidimo da je arena pripremljena za timske događaje, dakle Real ne planira samo tradicionalnu FIFA postavku, već i ulazak u timske esportove, pa nas ne bi čudilo da upravo možda Real kupi naredne sezone mesto u Overwatch ligi kao madridski domaćin.

Izvor: RUR

Ostalo

CS:GO - FACEIT napravio kratke filmove o igračima

FACEIT, organzitaor CS:GO mejdžora u Londonu je prethodnih dana na svom Youtube kanalau okačio 3 klipa, o 3 različita profesionalna CS:GO igrača. U klipovima koji traju 5-10 minuta, možemo da vidimo neke intersantne životne priče igrača koji učestvuju u Londonu.

CS:GO četvrtak 20.09. 16:18 Komentara: 0

Artifact nam je ovih dana predstavio još nekoliko novih karata

Na PAX West-u smo imali priliku da po prvi put da vidimo kako izgledaju neki deckovi u novoj igri. Tokom tih par dana, igrači su mogli da isprobaju jedan od četiri decka, koji su unapred bili napravljeni. Na oficijalnoj Artifact tviter stranici, Valve se ovih dana pobrinuo, da skoro svaki dan vidimo bar jednu novu kartu.

Ostalo utorak 18.09. 17:14 Komentara: 4
strana 1 od 3 idi na stranu