Esports B92.net

Riot sutra najavljuje novu igru i seriju

Danas Riot Games slavi svoj deseti rođendan i uskoro bi trebala da počne počne proslava, koja će biti strimovovana na Twitchu i na kojoj bi popularna kompanija trebala da najavi novu kartičnu igru, kao i anime seriju.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Fanovi igre već dugo spekulišu da bi baš na ovaj dan Riot mogao da predstavi nešto veliko, ali kako navodi poznati esports novinar Rod ”Slasher” Brezlo, nova kartična igra zvaće se ”Legends of Runeterra”, dok će novi Anime biti smešten u svet League of Legendsa.

Iako još uvek nemamo nikakvih detalja o samoj igri, iz naziva Runeterra vidimo da će igra biti smešta u svet popularne mobe. Samim tim možemo da očekujemo da će igra biti nalik najpoplarnijoj kartičnoj igri na svetu, Hearthstonu.

Riot je kroz istoriju stvarao bogate priče iza svakog novog heroja, te serija nije veliko iznenađenje. Poznati su kao firma koja je kreirala mnoge vrhunske animirane klipove, tako da ako stavimo priču na stranu, koja je još uvek nepoznata, možemo da postavimo velika očekivanja, bar kada su u pitanju vizuali.

Zvanična objava se očekuje uskoro, tako da zapratite RUR za sve najnovije informacije.

strana 1 od 2 idi na stranu