League Of Legends postaje najgledanija Twitch kategorija svih vremena

Riot nam ponovo dokazuje da stoji iza najpopularnije mobe u istoriji video igara. Prema najnovijim statistikama stranice Safe Betting Sites, League of Legends je danas postala prva igra koja je dostigla 40 milijarde ukupnih pregleda na streaming platformi Twitch.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Četvrtak, 03.06.2021.

18:20

League Of Legends postaje najgledanija Twitch kategorija svih vremena
Foto: Riot Games

Twitch ovog juna slavi svoj jubilarni deseti rođendan, i može se reći da je njegov napredak legendaran. Za ovih deset godina smo bili svedoci rođenja mnogih trendova i subkultura, a sama platforma je uspela da sakupi na stotine milijardi pregleda od svog nastanka.

Na vrhu liste gledanijih igara svih vremena su se našli Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, Overwatch, Minecraft, World of Warcraft, Hearthstone, Grand Theft Auto V, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, i na prvom mestu League of Legends. Pet najpopularnijih igara ukupno broje oko 115 milijarde pregleda, dok je samo LoL odgovoran za čak 40,67 milijarde pregleda! Fortnite je zauzeo drugo mesto sa 24,24 milijarde, CS:GO treće sa 18,34 milijarde, Dota 2 četvrto sa 16,47 milijardi i GTA V na peto sa 15,19 milijardi pregleda.

Iako je možda najbolji po broju pregleda, League of Legends se našao tek na petom mestu po broju pratilaca (33,3 miliona), dok je Fortnite još uvek na prvom sa 74,15 miliona pratilaca.

Izvor: RUR Esports

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: