Bliži se premijera TV serije Players, pratiće život jedne LoL esports ekipe

Nova TV serija ”Players” će premijerno biti prikazana 16. jula, na onlajn striming platformi Paramount Plus, i biće fokusirana na život mladih esportista na putu do najprestižnijeg turnira na svetu.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 10.05.2022.

18:25

Bliži se premijera TV serije Players, pratiće život jedne LoL esports ekipe

Esports igrače ćemo često videti na ”terenu”, socijalnim mrežama ili na strimu, ali retko imamo uvid u njihov ”behind the scenes” život.

Kada je život esportista u pitanju, Valve je u protekloj deceniji izdao dokumentarne filmove kao što su True Sight i Free to Play, ali može se reći da do sada nismo imali gotovo nijednu seriju ili film sa ovom tematikom, koja je namenjena više ”casual” publici. Zato nam stiže Players u produkciji Paramount-a, serija koja će pratiti jednu fiktivnu League of Legends ekipu u trci za Worlds šampionat.

Players izlazi 16. juna i biće dostupan za sve Paramount Plus pretplatnike. Tada će izaći prve tri epizode, a potom će svakog četvrtka izlaziti po jedna nova epizoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: