ASUS ispao sa EU Mastersa | Zvezda izvukla najtežu grupu

Kao što već znate u proteklih par meseci odigrala se 5. sezona Esports Balkan Lige u LoL-u. Kao drugoplasirani su završili momci iz ekipe ASUS Rog Elite-a i sebi su obezbedili Play in fazu EU Mastersa, dok su osvajači 5. EBL sezone sebi automatski obezbedili grupnu fazu ovog elitnog takmičenja. Naravno u pitanju je ekipa Crvene Zvezde.

eSports

Izvor: Mihailo Markoviæ RUR

Petak, 13.09.2019.

17:58

ASUS ispao sa EU Mastersa | Zvezda izvukla najtežu grupu

Izvor: RUR Esports

Play in faza odigrala se pre par dana i na našu veliku žalost srpska ekipa se nije dobro pokazala. Odigrali su 4 meča od kojih su samo 1 pobedili i time svoj skor doveli na 1:3 što nikako nije bilo dovoljno za prolaz u grupnu fazu u kojoj se već nalazi Zvezda. Uprkos ispadanju sa EU mastersa ASUS je pokazao kako i te kako može da se nosi sa jakim ekipama i da im pruži ozbiljan otpor pri igri. Najveći problem za njih bio je što su izgubili od ekipe FALKN koja je zavržila sa samo jednom pobedom više. Da su uspeli da pobede njih imali velike šanse za prolaskom dalje.

Međutim, uprkos tome što ASUS nije uspeo da se kvalifikuje za grupnu fazu ovog takmičenja, Srbija i dalje ima predstavnika. Ekipa Crvene Zvezde je osvajanjem 5. EBL sezone sebi obezbedila automatski plasman u grupe. Sinoć, od 18h održao se žreb grupne faze i ruku na srce naša ekipa je dobila definitivno najtežu grupu.



Kada pogledamo ova velika imena zaista možemo reći da će zvezda imati i te kako težak posao, ali smo sigurni da naši momci to mogu da izvedu i da će na kraju sebi uspeti da obezbede play of fazu EU Mastersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: