HotS direktor će održati AMA sesiju zbog zabrinutosti igrača

Poslednjih par nedelja nezadovoljstvo na Heroes of the Storm Redditu je dostiglo mere ključanja.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 10.04.2018.

14:57

HotS direktor će održati AMA sesiju zbog zabrinutosti igrača

Izvor: Klan RUR

Na sve strane iskaču nove teme gde igrači glasno negoduju po pitanju nekih stvari koje su trebale biti rešene odavno, i mnogi su stekli utisak da se prosto stvorila tišina iz Blizzarda i da se problem ignoriše.

Glavna meta nezadovoljstva jeste matchmaking sistem i generalno ranked igranje, odnosno Hero League, za koje mnogi smatraju da je potpuno izmaklo kontroli i da uopšte nije zdrava sredina za igranje. Loš matchmaking, loš MMR sistem, veliki penali za igrače koji ostanu bez saigrača i igraju sa botovima, zloupotreba sistema za prijave sa jedne strane, a generalno loš posao sistema sa druge… Sve ovo je, uz još uvek neverovatno jakog Fenixa koji hara dve nedelje bez nerfa, dovelo do do sada nezapamećene količine nezadovoljstva na Redditu.

Ovo je izgleda video i sam Blizzard, pa je brzo reagovao i sam Alan Dabiri, glavni HotS direktor, koji je rekao da za koji dan možemo da očekujemo detaljan blog na Blizzard HotS sajtu u kome će se potruditi da pojasne sve oko gorućih pitanja, i kako i kada planiraju to da srede. Takođe, oko dva dana nakon tog bloga, održaće AMA (Pitaj me bilo šta) sesiju na Redditu, gde će biti na raspolaganju da fanovima odgovore na koliko god mogu pitanja koja ih muče.

Nadamo se da ćemo čuti više o tome kako planiraju da reše probleme koji muče zajednicu, jer na kraju krajeva, svi ljudi koji negoduju na Redditu, to čine jer zaista vole ovu igru i žele joj napredak. Zvaničnu izjavu Dabirija možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: