Valve zvanično najavio prvi Dota 2 Major u Južnoj Americi

Praznični Diretide 2022 event se polako bliži kraju, a mečevi zimske DPC sezone su uveliko u toku. U to ime, Valve je konačno otkrio koji gradovi će biti domaćini ovogodišnjih Dota 2 Majora.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Petak, 06.01.2023.

18:10

Valve zvanično najavio prvi Dota 2 Major u Južnoj Americi

Prvi Dota 2 Major u 2023. godini će se odigrati na kraju zimske DPC sezone, po prvi put u Južnoj Americi, u Limi, Peruu. Ovo su sjajne vesti za čitavu južnoameričku scenu i igrače, pogotovo ako uzmemo u obzir njihove sjajne rezultate sa International 11 šampionata. Rio Major u Brazilu, takođe prvi južnoamerički CS:GO Major, bio je zaista fantastičan, tako da se nadamo da će Lima Major ispuniti očekivanja!

Drugi 2023 Major nas ponovo vodi u Evropu, ovoga puta u Berlin, a treći na Bali, još jednu potpuno novu lokaciju. Kako već neko vreme kruže glasine o lokacijama ovogodišnjih Dota 2 Majora, verujemo da fanovi nisu bili previše iznenađeni.

Po običaju, najbolji timovi iz prvih divizija svake regionalne lige će osigurati plasman za Major, gde će se boriti za dragocene DPC poene. Broj slotova po regionu se standardno razlikuje – Zapadna Evropa i Kina poseduju po 4, SEA i CIS po 3, a Severna i Južna Amerika po 2 slota.

Ovako izgleda raspored sva tri Majora za ovu godinu:
  • Lima Major (4D Esports): 24. februar – 5. mart
  • Berlin Major (ESL): 28. april – 7. maj
  • Bali Major (IO Esports): 30. jun – 9. jul

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: