Team Liquid predstavio novu Dota 2 petorku

Pre mesec dana iznenadila nas je vest da će Kuroky i njegova petorka napustit Team Liquid i napraviti svoju organizaciju. Juče, Liquid je konačno potvrdio svoj sastav za sledeću sezonu i to će biti bivša petorka Alliance-a.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 03.10.2019.

15:45

Team Liquid predstavio novu Dota 2 petorku

Kada smo pre deset dana saznali da ova postava napušta Alliance, očigledno je bilo da se neka veća organizacija umešala. Iako su dugo predstavljali legendarnu švedsku ekipu, ponuda Liquida nije mogla da se odbije. I jedna i druga organizacija osvajale su The International, tako da će definitvno biti pritisak na njima da naprave solidne rezultate.

Ova petorka igra već dve godine zajedno, ali kako je prošla sezona prolazila, rezultati su počeli drastično da se poboljašavaju. Iako je njihov nastup na Internationalu tragično završen, definitvno su bili jedna od najtraženijih petorki na sceni, što je Liquid definitvno iskoristio. U kratkom video klipu koji je Team Liquid okačio, vidimo da će i sami igrači imati veća očekivanja u predstojećoj sezoni. Takođem zahvalili su se Alliance-u za sve što su uradili za njih, ali su dodali da ponudu Team Liquida nisu mogli da odbiju.

Novu petorku Team Liquida čine:
  • Majkl ”miCKe” Vu
  • Maks ”qojqva” Bruker
  • Samuel ”Boxi” Svan
  • Tomi ”Taiga” Li
  • Ajdin ”iNSaNiA” Saroki

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: