Premijera animirane Dota 2 serije zakazana za 25. mart

Čuvena striming platforma Netflix je najavila premijeru originalnog serijala ''DOTA: Dragon's Blood'', koji je baziran na proslavljenoj MOBI, Dota 2. Serija će postati dostupna za sve Netflix pretplatnike 25. marta.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Sreda, 17.02.2021.

15:21

Premijera animirane Dota 2 serije zakazana za 25. mart

Serijal će imati 8 epizoda i biće izrađen u klasičnom anime stilu. Iz kratkog trejlera i naslova saznajemo da će priča serije pratiti avanture Dota 2 heroja, Dragon Knight-a, Daviona. U tizeru takođe možemo da vidimo i Miranu, još jednog Dota 2 heroja. Video možete pogledati ovde, ili u prilogu ispod. Još uvek nam nije sasvim poznato kakva nas priča čeka, ali je Valve najavio još nekoliko trejlera pre zvanične premijere, tako da ćemo u narednih nekoliko nedelja saznati malo više. Kao priprema za premijeru, Netflix će objaviti još dva trejlera: prvi je najavljen za petak, 19. februar, a naredni za 1. mart.

Serijal je animirao Studio MIR, korejski studio koji je radio na The Legend of Korra, Young Justice: Outsiders i Voltron: Legendary Defender.

Kakva su vaša očekivanja?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: