Esports B92.net

RTZ razbio ostale severnoameričke Dota 2 igrače

Američka inhouse Dota 2 liga je skoro gotova, a RTZ je nedodirljiv na vrhu tabele.

SyS KlanRUR
Podeli

Trenutno zatišje na Dota 2 sceni usled pauze posle The Internationala, transfer perioda i manjka velikih turnira, igrači sa sigurnom pozicijom u svojim timovima koriste na najrazličitije načine. Dok neki od njih uživaju u odmoru, ili sa porodicama, Artur “Arteezy” Babajev farmuje poene u FPL ligi.

Liga je sama po sebi samo zatvoreno i najelitnije takmičenje te vrste na području Severne Amerike koje je aktivno u ovom trenutku, a ulaz je dozvoljen samo igračima sa preko 8000 MMR ili onima za koje može da garantuje neko sa veoma dobrom reputacijom. Neki iskusniji igrači su ovaj koncept videli više puta, specifično na Gareni je više ovakvih liga bilo manje ili više uspešno. Ova liga se održava na FaceIT platformi, a sada je dobila i svoju evropsku verziju.

Dok su razlike u zarađenim poenima uglavnom male, RTZ je odmakao svima skoro 40 poena, što je u ovom trenutku praktično nedostižno bilo kome drugom. Tabelu pogledajte ispod:

Pored impresivnog procenta pobeda i zarađenih poena, ono što je upadljivo je i da je RTZ odigrao daleko, daleko najviše mečeva. Očigledno je da je naš Arturo i dalje gladan dokazivanja, i iako smo svi znali i pre početka ove lige da je najbolji pojedinac na tlu Severne Amerike, drago nam je da je uspeo da se dokaže.

Izvor: KlanRUR

Dota 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 26 idi na stranu