Valve objavio datum održavanja The Dota 2 Internationala 2019

Pre par dana ViCi Gaming je preko kineskih socijalnih mreža objavio datum održavanja The Dota 2 Internationala, da bi samo koji dan kasnije Valve potvrdio taj datum kao zvaničan.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Subota, 27.04.2019.

15:10

Valve objavio datum održavanja The Dota 2 Internationala 2019

Izvor: RUR Esports Kao što možete videti iznad, glavni događaj održaće se od 20-25. avgusta, a grupna faza će se odigrati par dana ranije, od 16-18. avgusta. Uskoro će karte biti puštene u prodaju, što znači da se vraća Battle Pass.

Battle Pass je dodatak igri, koji se ubaci u Dotu, svake godine, par meseci pre početka najvećeg gejming događaja godine. Njegova svrha je da 25% posto zarade od Battle Pass kupovina ide u nagradni fond za International. Igrači pomoću njega mogu dobiti razne lepe nagrade zauzvrat, a prošlogodipnji nagradni fond za TI8 iznosio je $25,532,177.

Mercedes Benz Arena u Šangaju će ugostiti najbolje timove na svetu, a jedino što nam sada fali, je kompletna lista učesnika. Za sada su na poznata samo 4 od 18 učenika, a to su: Team Secret, Virtus Pro, Evil Geniuses i ViCi Gaming.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: