Mousesports bi uskoro mogao da ostane bez Karrigana

Kapiten Mousesports-a, Fin ”Karrigan” Andersen bi uskoro mogao da napusti organizaciju, pošto ne želi da prihvati novi ugovor, jer još uvek nije siguran gde želi da igra u budućnosti.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 11.01.2021.

18:29

Mousesports bi uskoro mogao da ostane bez Karrigana
Foto: ELEAGUE

Kako saopštavaju novinari sa HLTV-a i 1pv.fr, Mouz je krenuo u potragu za novim kapitenom, pošto Danac razmatra opciju da napusti organizaciju kada mu u martu istekne ugovor. Kao potencijalna destinacija se spominje FaZe Clan, koji se nikada nije oporavio njegovim odlaskom krajem 2018. godine. ”Razgovarali smo sa Karriganom oko novog ugovora, ali nam je rekao da mu je potrebno još vremena, pošto je ovo velika odluka i za njega i za nas. Ipak, moramo biti spremni ukoliko se on odluči da želi da napusti ekipu, zbog čega smo krenuli u potragu za novim igračem”, izjavio je generalni direktor, Jan Dominicius.

Karrigan je deo ove ekipe od marta 2019. godine, kada su napravili veliku rekonstrukcije tima. Vrlo brzo se osetio veliki napredak u igri, zbog čega je krajem 2019. godine Mouz uspeo da dostigne drugo mesto na svetskoj rang listi. Ipak, prethodna godina nije bila toliko uspešna, naročito kada je započela onlajn sezona. To je delovalo kao veliki udarac za njih, zbog čega su doveli Bymasa, a Woxica prodali u Cloud9.

Iako mislim da bi Mouz mogao da pronađe dobro pojačanje, gubitak ovakvog kapitena može ostaviti veliki udarac, što je i dokazala situacija koja je zadesila FaZe Clan. Ipak, biće pred nama par uzbudljiv meseci, a na istom mestu ćete moći da pronađete prve informacije o Dančevoj narednoj odluci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: