FaZe završio učešće na Majoru, Vitality i Heroic prošli u polufinale

Poslednji CS:GO Major se zahuktava. Sinoć smo se oprostili od FaZe Clana, koji je posle 1-2 poraza od Heroica završio učešće na turniru. U drugom delu žreba, Vitality je savladao Into The Breach, i time obezbedio plasman u polufinale.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Petak, 19.05.2023.

17:51

FaZe završio učešće na Majoru, Vitality i Heroic prošli u polufinale
Foto: BLAST

Heroic je imao dominantan početak na Nuku, gde je u startu poveo sa 10-5. Iako je FaZe u drugom poluvremenu smanjio razliku i bio jako blizu produžetaka, Heroic je na kraju uspeo da uzme mapu sa rezultatom 16-14. FaZe je na Overpassu vratio istom merom i uspeo da izjednači rezultat.

Momci iz Heroica su na finalnoj mapi potpuno deklasirali FaZe – na CT strani su ostvarili masivnu 12-3 prednost, da bi na kraju stavili tačku na čitav meč rezultatom 16-6. Očekivali smo daleko napetiju završnicu ovog duela!

U drugom delu žreba, Vitality je nadigrao Into The Breach sa rezultatom 2-0. Iako se ITB solidno pokazao u ovom okršaju, Britanci nisu uspeli da se izbore sa ZywOom i ekipom.

Heroic i Vitality sada čekaju svoje protivnike u polufinalu. Heroic će igrati protiv GamerLegiona ili Montea, dok će Vitality odmeriti snage sa Liquidom ili Apeksom.

Heroic će otvoriti polufinale sutradan, 20. maja u 15:00 časova, dok će Vitality stupiti na scenu u 19:00. Prenos Majora možete pratiti na zvaničnom Blast Premier Twitch kanalu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: