Izidžet objavio red letenja: Evo kad se vraća u Beograd

Niskotarifna avio-kompanija Izidžet (EasyJet) se vraća u Beograd od 1. jula.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.05.2020.

16:19

Izidžet objavio red letenja: Evo kad se vraća u Beograd
Foto: Depositphotos, huettenhoelscher

Avio-kompanija je objavila red letenja, a obnova avio-saobraćaja je planirana za 15. jun, kada će sa desetak britanskih aerodroma poleteti avioni ka 12 destinacija u Španiji, Portugalu, Švajcarskoj i Francuskoj.

Veći broj letova do više destinacija i država biće uspostavljen od jula, kada se očekuje i povratak ove kompanije u Beograd i ceo region, prenosi Avijatika.

Prema objavljenom rasporedu prvi let avion Izidžeta koji će sleteti na beogradski aerodrom Nikola Tesla biće iz Ženeve 1. jula u 08.55.

Kasnije istog dana, oko 12.30 očekuje se dolazak aviona iz Berlina, dok će linija iz Bazela biti uspostavljena dan kasnije, 2. jula sa dolaskom aviona u Beograd u 19.10.

Na tri linije ka Beogradu, Izidžet će leteti kao i prošle godine: tri puta nedeljno do Ženeve (ponedeljkom, sredom i petkom) i do Bazela (utorkom, četvrtkom i nedeljom umesto subotom) i četiri puta do Berlina (ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom).

Izidžet će uspostaviti saobraćaj i ka drugim gradovima u našem regionu gde je leteo i ranije. Od 1. jula se očekuje se početak letova do Ljubljane, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika, Tivta i Prištine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

11 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: