Vučić o Rio Tintu: "Drugačije ćemo da razgovaramo"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je na sednici Vlade Srbije govorio i o Rio Tintu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 14.12.2021.

19:19

Vučić o Rio Tintu:
Foto: TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC/bs

"U skladu sa onim što sam rekao u Gornjim Nedeljicama, mislim da će sutra ili prekosutra skupština Grada Loznice doneti odluku o ukidanju prostornog plana koji je već donet tako da ćemo drugačije da razgovaramo sa Rio Tintom i svima drugima u budućnosti", kazao je Vučić.

Predsednik Srbije rekao je da misli da će sada konačno svi u Srbiji razumeti da su slušali njih, ljude, a ne političare.

"Naše je da čujemo ljude, da slušamo ljude i da, koliko je to moguće, njihovu volju poštujemo. Kad nisu u pravu, onda sa njima da razgovaramo i da pokušamo da objasnimo šta je to što stvarno moramo i možemo da uradimo", dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

9 h

Podeli: