Požega dobija kej pored reke, nove trotoare: Veliko gradilište nakon vanrednog stanja

Nakon nekoliko decenija opština Požega će dobiti dečje igralište kod crkve, a vrednost tih radova je devet miliona dinara.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 22.05.2020.

11:46

Požega dobija kej pored reke, nove trotoare: Veliko gradilište nakon vanrednog stanja
Foto: Rina

U planu je izgradnja keja na reci Skrapež, a na realizaciji tog projekta uveliko se radi.

"Na teritoriji naše opštine sređuju se korita Zaseljske reke i Dubokog potoka. Takođe iz opštinskog budzeta izdvojili smo sredstva za rekonkstrukciju Ratarske ulice, a raspisana je i nabavka za rekonstrukciju Ulice Nikole Pašića gde će se raditi trotoari i parking mesta", rekao je predsednik opštine Požega Đorđe Nikitović.

Radovi na izgradnji putne infrastrukture u opštini Požega su u punom jeku, a rade se tri pravca, koja je finansirala Vlada RS preko JP "Putevi Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Svet

Stvara se gigant nad gigantima?

Australijska rudarsko-metalska grupa BHP objavila je nameru da preuzme britansku rudarsku kompaniju "Anglo ameriken", koju je procenila na oko 36 milijardi evra.

11:00

27.4.2024.

1 d

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

1 d

Podeli: