MTU odlaže početak rada u Srbiji za šest meseci

Nemačka kompanija MTU pomeriće početak svojih aktivnosti u Srbiji za šest meseci usled globlane pandemije, kažu u ovoj kompaniji za portal Tangosix.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 08.07.2020.

10:44

MTU odlaže početak rada u Srbiji za šest meseci
Foto: Depositphotos, daboost

Kako su iz kompanije rekli, prvobitni plan za početak rada postrojenja u Novoj Pazovi prema planu pre pandimije bio je planiran za sredinu 2022. godine.

"Još je rano da pričamo o tome kako će naša razna postrojenja i planovi za širenje biti pogođeni pandemijom. Ipak, još tokom početka COVID-19 krize komunicirali smo Vladi Srbije da očekujemo kasnije pokretanje poslovanja u vašoj zemlji, što znači pomeranje početka rada postrojenja najmanje za 6 meseci od početno određenog datuma na koji smo računali a to je sredina 2022. godine", kažu u ovoj kompaniji, prenosi portal.

Svi drugi parametri projekta ostaju po planu za sada, imajući u vidu da se cela globalna vazduhoplovna industrija trenutno kreće usporeno, rekli su iz MTU-a, piše portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

15 h

Podeli: