Kikinda dobija tržni centar? Grad prodaje zemljište

Grad Kikinda je raspisao javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine od 11.383 metara kvadratnih.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 02.02.2023.

18:02

Kikinda dobija tržni centar? Grad prodaje zemljište
Foto: shutterstock, kaisaya

Kako se navodi u oglasu procenjena tržišna vrednost parcele iznosi 260.000 evra što je ujedno i početna cena.

Otuđenje zemljišta se sprovodi prikupljanjem pisanim ponuda a u oglasu je pojašnjeno da se sprovodi radi izgradnje objekta komercijalne namene (ritejl-parka, tržnog centra) čija izgradnja je predviđena Planom detaljne regulacije za blok 24 i deo bloka 46. Rok za izgradnju i puštanje u rad objekta je 15 meseci od dana solemnizacije ugovora kod javnog beležnika, u suprotnom sticalac će biti dužan da vrati građevinsku parcelu, dodaje se u oglasu. U postupku otuđenja mogu učestvovati sva zainteresovana lica koja samostalno ili zajedno sa povezanim licima u smislu člana 62. Zakona o privrednim društvima imaju prethodno izgrađena minimalno tri objekta u Republici Srbiji, površine od minimalno 2.500 metara kvadrtnih po objektu, a čija je namena ritejl park ili tržni centar, i koja su na dan dostavljanja ponude u radu. Rok za podnošenje ponuda je do 6. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: