"Uspeli smo u onome što su gledaoci tražili, sav najbolji fudbal na jednom mestu" VIDEO

Beograd -- Ovih dana cela Srbija priča o Premijer ligi i Telekomu Srbija, čak su i novinari postavljali pitanja o tome predsedniku Republike.

Izvor: B92, TV Prva
Podeli
Foto: Screenshot/Prva TV
Foto: Screenshot/Prva TV

"Reč je o najkvalitetnijoj ligi, a prvi put je reč o šest godina, pre je bilo na tri godine, što je dosta bitno, jer za taj period može da se napravi dosta prihoda od tih prava", kaže za Prvu TV direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

"Prvi put je sav kvalitetan svetski fudbal grupisan na jedno mesto, jer osim Premijer lige dobili smo prava na prenose španske, italijanske, francuske lige i svih utakmica Lige šampiona i Lige Evrope", ističe Lučić.

"Pri tome ovih pet liga već od ove godine korisnici mogu da gledaju, a Premijer ligu smo dobili od sezone 2022-23. i to na šest godina"; objasnio je, dodavši da će prenositi svih 380 utakmica u sezoni.

"Uspeli smo ono što su svi naši sadašnji i budući korisnici tražili od nas - da sav kvalitetan svetski fudbal bude na jednom mestu na jednom kanalu, na Areni sport. Bitno je što je to pravo od Slovenije do Severne Makedonije", kazao je Lučić, dodajući da će tako i u tim zemljama povećati broj korisnika i prihode.

Direktor Telekoma Srbija nakon toga govorio je o, kako kaže, medijskoj kampanji koju protiv državne telekomunikacione kompanije vodi konkurencija.

Kako je rekao, to nije pokolebalo Telekom, pa je profit za prvih šest meseci godine veći nego za čitavu prošlu godinu, i to za skoro 30 odsto.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 174 idi na stranu