Srbija

Petak, 20.03.2020.

13:40

Srbija nije na listi: EU ipak izvozi u ove zemlje

Evropski komesar za trgovinu Fil Hogan objavio je da su zemlje EFTA izuzete od zabrane izvoza iz Evropske unije.

Izvor: B92

Srbija nije na listi: EU ipak izvozi u ove zemlje
Foto: Epa, Toms Kalnins

On je na svom nalogu na Tviteru objavio vest da će od 21. marta u Lihtenštajn, Norvešku, Island i Švajcarsku moći da stiže zaštitna oprema za ličnu upotrebu.

Ipak, Srbija i ostale zemlje Zapadnog Balkana i dalje neće dobijati pomoć EU, jer i dalje važi zabrana izvoza ovih proizvoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Svet

"Momentalno povećanje plata za 17 odsto"

Izvršni direktor avio-kompanije Amerikan erlajns (American Airlines) ponudio je stjuardesama momentalno povećanje plata za 17 odsto nakon što pregovori dve strane nisu doneli sporazum i uvećali izglede za pokretanje štrajka.

8:03

6.6.2024.

1 d

Region

Kupljen aerodrom: Evo ko je novi vlasnik

Mađarska državna kompanija Korvinus (Corvinus Zrt) i francuski koinvestitor Vansi (Vinci Airports) kupili su aerodrom Budimpešta od dosadašnjeg glavnog akcionara Avialijens (AviAlliance) i manjinskih akcionara, navodi se u saopštenju kompanije Avialljens.

7:18

7.6.2024.

6 h

Podeli: