Region

Petak, 30.12.2022.

13:44

Svetski lanac brze hrane prestaje sa radom u komšiluku – do daljeg

Svetski lanac brze hrane Mekdonald (McDonalds) večeras će prestati sa radom u Bosni i Hercegovini i do daljeg će zatvoriti svoje restorane u Sarajevu i Mostaru.

Izvor: Tanjug

Svetski lanac brze hrane prestaje sa radom u komšiluku – do daljeg
Foto: mstudeny / Shutterstock.com

Zatvaraju zbog problema sa licencom, objavio je sarajevski Klix.

Mekdonalds je imao svoja tri restorana u Sarajevu i dva u Mostaru i oni će do večeras biti otvoreni za kupce.

Kako se navodi, Mekdonalds je sredinom ovog meseca renovirao restoran u sarajevskom naselju Nedžarići, sa potpuno novim konceptom i dizajnom.

Prvi restoran Mekdonaldsa u Sarajevu otvoren je 20. jula 2011. godine, čime je BiH tada postala 118. zemlja u velikom prehrambenom lancu koji zapošljava milione ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

1 d

Podeli: