Region

Nedelja, 16.05.2021.

16:59

Sutra polaganje kamena temeljca za hidroelektranu Buk Bijela

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić predvodiće delegaciju Republike Srbije koja će sutra boraviti u poseti Republici Srpskoj.

Izvor: Tanjug

Sutra polaganje kamena temeljca za hidroelektranu Buk Bijela
Foto: Depositphotos/-art-siberia-

Kako je saopštila vladina Kancelarija za saradnju s medijima, premijerka Brnabić će se sastati sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem.

Nakon toga će biti održana zajednička sednica Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Srpske.

Premijerka Brnabić će, kasnije, zajedno sa potpredsednicom Vlade Srbije i ministarkom rudarstva i energetike Zoranom Mihajlović i rukovodstvom Republike Srpske, položiti kamen temeljac za izgradnju Hidroelektrane Buk Bijela, na Drini, u opštini Foča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

1 d

Svet

Bankrotirao poznati proizvođač automobila

Proizvođač automobila Great Wall Motors imao je velike planove za svoje poslovanje u Evropi. Ali sada će svi radnici u Nemačkoj verovatno biti otpušteni. Da li je ovo tek početak kraja?

13:15

29.5.2024.

4 h

Podeli: