Region

Ponedeljak, 25.09.2023.

09:50

Nikad više zaposlenih u Crnoj Gori

Broj zaposlenih u Crnoj Gori u julu ove godine iznosio je 258.000 i najveći je u istoriji.

Izvor: Tanjug

Nikad više zaposlenih u Crnoj Gori
Ilustracija: Shutterstock/Kichigin

To je saopštio premijer crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

Abazović je, pozivajući se na podatke Monstata, na društvenoj mreži Iks konstatovao rast zaposlenosti u svim gradovima Crne Gore, što, kako je naveo, posebno raduje, naročito kad je u pitanju sever države.

"Ovo sve govori da se uvećava ukupna ekonomska aktiva zemlje, ali i da je uspostavljena veća disciplina kada su u pitanju finansijske i tržišne kontrole", naveo je Abazović i poručio da je Crna Gora na pravom putu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: