Crna Gora podržala novi paket sankcija Rusiji

Crna Gora je podržala novi paket restriktivnih mjera Evropske unije Rusiji, zbog napada na Ukrajinu, objavljeno je na sajtu Evropskog saveta.

Region

Izvor: Mina

Nedelja, 07.08.2022.

10:44

Crna Gora podržala novi paket sankcija Rusiji
Ilustracija: Shutterstock/Novikov Aleksey

Savet je, kako se navodi, 21. jula usvojio odluku o uvođenju daljih restriktivnih mjera, kao i pojašnjenju postojećih, prenosi agencija Mina.

"Države kandidati Severna Makedonija, Crna Gora, Albanija i Ukrajina, potencijalni kandidat Bosna i Hercegovina, i zemlje EFTA Island, Lihtenštajn i Norveška, članice Evropskog ekonomskog prostora, usklađuju se sa ovom Odlukom Saveta”, kaže se u objavi.

Dodaje se da će te države obezbediti da njihove nacionalne politike budu u skladu sa tom odlukom Saveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: