Luksuz na CG primorju: Slovenska plaža dobija prvi hotel s 5 zvezdica

"Falcons", prvi hotel s pet zvezdica na Slovenskoj plaži u Budvi, već se gradi. Investitor, podgorička kompanija S&I Invest, uložiće oko 35 mil. evra u njega.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.05.2019.

12:49

Luksuz na CG primorju: Slovenska plaža dobija prvi hotel s 5 zvezdica
Foto: kyrien/Depositphotos

Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MORT) ranije je izdalo dozvolu za gradnju luksuznog hotela kompaniji vlasnika Sergeja Šćepanovića.

Grube građevinske radove izvodi podgorička kompanija Bemax a investitori tvrde da su već počeli pregovore sa nekoliko inostranih hotelskih lanaca, navodno zainteresovanih da upravljaju hotelom sa 250 soba.

Plan je da u hotelu bude zaposleno 200 radnika.

Hotel je ukupne bruto-građevinske površine 20.652 kvadrata, raspoređene u tri višespratna bloka.

U građevinskoj dozvoli piše da se luksuzni kompleks sastoji od pet odvojenih funkcionalnih celina. Planom je predviđeno da u prizemlju bude mnoštvo elitnih lokala, a osim nekoliko restorana, gostima će na raspolaganju biti i kongresni centar sa tri velike sale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: