Nova ponuda u mts-u: Fiskalni uređaj za samo 1 dinar

U želji da dodatno podrži proces eFiskalizacije u Srbiji mts je spremio novu, još povoljniju ponudu namenjenu postojećim, ali i svim novim korisnicima.

Srbija

Izvor: B92.net

Četvrtak, 05.05.2022.

15:05

Nova ponuda u mts-u: Fiskalni uređaj za samo 1 dinar
Ilustracija: Sunshine Studio/Shutterstock

Ova nova ponuda omogućava korisnicima nabavku fiskalnog uređaja po simboličnoj ceni od 1 dinara.

Fiskalni uređaj tipa all-in-one ima funkciju fiskalnog uređaja i POS terminala (omogućava prihvat svih tipova platnih kartica), pri čemu korisnik može sam da izabere banku koju želi. Nakon isteka ugovorne obaveze od 48 meseci, fiskalni uređaj ostaje u vlasništvu korisnika.

U okviru mesečne pretplate, koja iznosi 1899 dinara, korisniku je obezbeđen softver za fiskalizaciju, sim kartica sa 10GB internet saobraćaja, instalacija fiskalnog uređaja, podrška 365 dana u godini, održavanje, servis i zamena uređaja. Uređaji su dostupni u svim mts poslovnicama širom Srbije.

Sve dodatne informacije možete dobiti na mts prodajnim mestima, pozivanjem broja 0800 123 123 ili na sajtu mts.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: