Automobili

Utorak, 06.11.2018.

12:30

Mercedes CLA Shooting Brake dočekaće drugu generaciju FOTO

Iako se spekulisalo da će Mercedes možda odustati od dalje proizvodnje ove verzije modela CLA, Shooting Brake će biti i dalje biti u ponudi.

Izvor: B92

Mercedes CLA Shooting Brake dočekaće drugu generaciju FOTO
Foto: Carscoops/Automedia

Nemački proizvođač započeo je obnovu svoje familije kompakntih automobila novom generacijom A klase (u hečbek i sedan varijanti), kao i novom B klasom, koja je svetsku premijeru imala u oktobru na sajmu u Parizu.

Među kompaktnim modelima sa prednjim pogon koje očekuje smena generacija je i kupe-limuzina CLA, ali i njena Shooting Brake verzija. Zahvaljujući paparacima, u prilici smo da vidimo prve fotografije "kamufliranog" protopipa novog Mercedesa CLA Shooting Brake.
Foto: Carscoops/Automedia
Automobil potpuno prekriven maskirnom folijom snimljen je tokom testiranja u Nemačkoj, a produkcijska verzija imaće premijeru 2019. godine.

Mercedes CLA Shooting Brake preuzeće stilske obrasce nove A klase, a sa ovim automobilim deliće i mehaniku i motorizaciju.
Foto: Carscoops/Automedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: