Nova Fiesta debitovala pred publikom sajma u Beogradu

Na Fordovom štandu u hali 1 Beogradskog sajma izloženo je 11 putničkih automobila iz aktuelne ponude ovog proizvođača.

Podeli
Nova Ford Fiesta
Nova Ford Fiesta

Na najvećoj ovogodišnjoj izložbi automobila u Srbiji, koja se pod kupolama Beogradskog sajma održava od 22. do 28. marta, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac putničkih i lakih komercijalnih vozila Ford, kompanija Grand Motors, predstavio je 17 vozila.

Nova Ford Fiesta
Nova Ford Fiesta

Na štandu u hali 1 izloženo je 11 automobila iz aktuelne ponude Fordovih modela: Focus, C-MAX, S-MAX, Kuga, Ranger, Mondeo, Edge, EcoSport, a prvi put pred širokim auditorijumom pojavljuje se nova generacija evropskog bestselera u klasi malih automobila – Fiesta.

Novi Ford EcoSport
Novi Ford EcoSport

Za debi na beogradskom auto-salonu odabrana je verzija sa 5 vrata, dizel motorom od 1.5 litara sa 85 KS i bogatim paketom opreme, koji, između ostalog, uključuje automatski klima uređaj, multimedijalni ekran od 8 inča sa Fordovim sistemom povezivanja SYNC 3, kožne obloge upravljača i ručice menjača, tempomat i limiter brzine, aluminijumske felne od 15 inča, kontrolu pritiska u pneumaticima, svetla za maglu sa zakretanjem, elektropreklopive retrovizore sa grejačima i dodatnim osvetljenjem, napredan bezbednosni sistem za održavanje vozila u saobraćajnoj traci, elektronsku pomoć pri kretanju uzbrdo...

Novi Ford EcoSport
Novi Ford EcoSport

Ispred hale 1 izložena su Ford laka komercijalna vozila: Fiesta VAN, Custom, Courier, Connect i dve verzije automobila koji se registruju za obavljanje delatnosti, sa povratnim PDV-om – Focus N1 i Kuga N1.

Više fotografija sa sajma automobila BG Car Show možete pogledati u Galeriji.

Vesti

strana 1 od 70 idi na stranu