Koliko će koštati Alfa Romeo Giulia QV?

Alfa Romeo je na frankfurtskom auto-salonu predstavio top verziju svoje nove limuzine i saopštio da će se Giulia Quadrifoglio Verde (QV) u Italiji prodavati po ceni od 79.000 evra.

Izvor: B92

Utorak, 15.09.2015.

14:27

Default images

Ako ste pomislili da je to previše, podsećamo vas da je Giulia QV opremljena šestocilindarskim 3.0 litarskim turbo-punjenim benzincem koji proizvodi 510 ks i 600 Nm.

Automobil od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,9 s i razvija maksimalnih 307 km/h. Iako se očekivalo da će Alfa Romeo u Frankfurtu predstaviti i slabije i jeftinije verzije ovog modela, po svemu sudeći posetioci će moći samo da vide najskuplju, Quadrifoglio Verde, varijantu.

Proizvođač je otkrio da Giulia QV ima masu od 1.524 kg i da je na Nirburgringu postigla rezultat 7 minuta 39 sekundi.
U Frankfurtu su izloženi primerci u nekoliko boja: Competizione Red, Trofeo White, Vulcano Black, Vesuvio Grey i Montecarlo Blue, a svi automobili imaju raskošnu unutrašnjost, presvučenu kožom i Alcantaraom.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde u prodajne salone stiže u četvrtom kvartalu 2015.

Foto: Newspress

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: