Planuli kao šibice: Kako izgleda kad se zapale električni autobusi VIDEO

Dramatičan snimak dolazi nam iz Kine.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 12.06.2021.

13:04

Default images

Do sada smo uglavnom viđali prizore zapaljenih električnih automobila, popute Tesle, kod kojih bi nakon sudara u nekim slučajevima dolazilo do požara na baterijama.

Video nadzorne kamere univerzitetskog kampusa u oblasti Guangsi Džuang prikazuje parkirane električne autobuse, da bi se u nekom trenutku pojavio gust dim iz jednog od vozila.

Ubrzo izbija buran požar i nastaje ogromna buktinja. I pre nego što se iko mogao snaći i pozvati vatrogasce, plamen se preselio na susedno vozilo i tako redom dok nije zahvatio četiri autobusa.

Kako javljaju lokalni mediji, vatrogasci su na lice mesta stigli nakon 20 minuta i stavili požar pod kontrolu.

Na kraju je spašen tek jedan autobus koji vatra nije stigla ozbiljno da ugrozi. Na sreću, u autobusima nije bilo putnika ni vozača, pa se sve završilo na materijalnoj šteti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: