Kada druge terapije ne daju rezultat – sednu u tenk i uništavaju automobile VIDEO

Zbog pandemije koronavirusa, ova godina je definitivno za zaborav pa je potrebno učiniti sve kako bi se sačuvao zdrav razum.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, klix.ba

Ponedeljak, 07.12.2020.

10:00

Default images

Neki će za relaksaciju izabrati šetnju, društvene mreže, streaming servise i slično, dok su drugima potrebne "ekstremnije metode".

U takve spada Rage Yard, koji predstavlja "terapiju" uništavanjem automobila.

Terapija podrazumeva uništavanje automobila oružjem, a oni kojima ni to nije dovoljno mogu da odaberu čak i tenk Chieftain težak 56 tona. U pitanju je isti model tenka koji se pojavio u filmu "Fast and Furious 6".

Rage Yard se nalazi u Velikoj Britaniji, a u Sjedinjenim Državama postoji nešto slično, pri čemu se osim automobila, pomoću tenkova uništavaju i kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: