Aktuelno 3

22.03.2024.

9:39

BMW, Mini i Honda: Teška artiljerija i ekskluzive na sajmu FOTO

Pored najpopularnijih BMW modela, tu je i premijerno sajamsko predstavljanje članova nove Mini porodice.

Autor: B92

B92
BMW, Mini i Honda: Teška artiljerija i ekskluzive na sajmu FOTO
Nenad Ćosić

Podeli:

Na BMW štandu u premijum hali 3 posetioce očekuje široki izbor najatraktivnijih modela iz game, uključujući i novitete koji privlače veliku pažnju - BMW Serije 5 i BMW X2. 

Novi BMW Serije 5 osme generacije donosi najviši nivo komfora do sada, kažu iz kompanije, a napominju i da BMW X2 druge generacije "karakterišu posebno izražene atraktivne sportske linije, snažna atletska pojava, kao i napredne inovacije koje ga sada pozicioniraju u još višu klasu".

Za one koji vole uzbudljivu sportsku vožnju i vrhunske performanse, pripremljen je i specijalan BMW M Corner sa M modelima.

Tokom trajanja sajma, BMW Serije 1 će biti dostupan po ceni od 29.990 evra (u M paketu 30.990 evra), dok je cena za BMW Serije 3 - 39.990 evra (M paket 43.500 evra), a za BMW X3 - 59.990 evra. 

Modeli koji su izloženi na BMW štandu: BMW Serije 1, BMW Serije 3, BMW Serije 2, BMW Serije 5, BMW Serije 7, BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW 5, BMW X6, BMW X7, BMW XM, BMW M2, BMW M4, BMW i4.

Mini Cooper i Countryman 

Mini Srbija ove godine sajamskoj publici premijeno predstavlja članove nove MINI porodice - Cooper i Countryman, kojima Mini brend, kako kažu, "revolucionarno otvara novu eru". Društvo ovim modelima na štandu pravi i Mini Cabrio.

Novi Mini Cooper dolazi u drugačijem, modernijem dizajnu, kako po pitanju eksterijera, tako i kada je reč o enterijeru koji kombinuje minimalizam i naprednu tehnologiju.

Dalje, Countryman u najsvežijem izdanju dolazi u još većim dimenzijama, i na taj način je omogućen viši stepen komfora i udobnosti.

Pored performansi, novi Countryman pruža i najviše zabave do sad, upravo zbog inovativne tehnologije.

Honda nastupa sa dva noviteta

Honda Srbija posetiocima sajma predstaviće sve modele iz game koji su trenutno dostupni na našem tržištu, uključujući i dva aktuelna noviteta CR-V i ZR-V.

Model Honda CR-V je tradicionalno najprodavaniji Hondin model kod nas, kažu iz kompanije, i dodaju da "najnovija generacija impresionira performansama, sistemom bezbednosti, kao i visokim nivoom udobnosti".

"U najsvežijem izdanju CR-V dolazi sa najnaprednijom tehnologijom do sada uz moderniji dizajn i veće dimenzije u odnosu na prethodnika", dodaje se.

Nama je zanimljiva i prva ikada Honda ZR-V, koja je  kreirana na šasiji Honde Civic i poseduje izražene sportske karakteristike uz vrhunski komfor, obezbeđujući praktičnost koja se očekuje od jednog SUV vozila.

Kao i kod novog CR-V-a, prva ikada Honda ZR-V donosi spoj naprednih inovacija i izvanrednih performansi, oblikovan modernim dizajnerskim izrazom.

Posebno atraktivna sajamska ponuda pripremljena je za model Honda HR-V u Advance paketu po ceni od 33.880 evra.

Pored ovih, izloženi su i modeli Honda Civic 11. generacije, koja, navodi se, "predstavlja sinonim za najdinamičniju vožnju u Hondinoj gami" u Sport i Advance paketima, kao i gradski automobil Honda Jazz u paketu Sport.

KTM - Ekskluziva sa Dakar relija 

Brend KTM ove godine obeležava 30 godina Duke modela, te će članovi narandžaste porodice moći da uživaju u posebnom KTM Duke Corner-u u okviru moto štanda.

Povodom ovog jubileja, između ostalog će model KTM 1290 Super Adventure biti dostupan po ceni od 19.950 evra, uz paket opreme čija vrednost iznosi 2.290 evra.

KTM Srbija prikazuje i jednu posebnu ekskluzivu koji će privući sve ljubitelje uzbudljivih i ekstremnih vožnji na dva točka.

Reč je o autentičnom motociklu sa prošlogodišnjeg Dakar relija i to pobedničkom motociklu KTM Dakar 450 Rally Kevina Benavidesa.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

20 h

Podeli: