Aktuelno 2

21.03.2024.

12:30

Škodin skok u budućnost u hali 1 FOTO

Češki proizvođač je na sajmu automobila u Beogradu izložio konceptno vozilo koje nam nagoveštava kako bi u bliskoj budućnosti mogli da izgledaju SUV automobili ovog brenda.

Izvor: B92

Škodin skok u budućnost u hali 1 FOTO
Nenad Ćosić

Podeli:

Pored redovne komercijalne ponude novih automobila, među kojima se ističu nove generacije modela Octavia i Kodiaq, Škoda je na sajmu automobila izložila električni SUV u konceptnoj formi Vision 7S

Najava je to potpuno nove dizajnerske linije u kojoj dominiraju razdvojeni farovi, te tanka stop svetla u obliku slova T. Takođe, nema više ni tradicionalne Škodine prednje maske.

Nenad Ćosić

Osim toga, kvake su uvučene u panele vrata radi bolje aerodinamike, a iz istog razloga tu su male kamere umesto klasičnih ogledala u spoljnim retrovizorima.

Pogledajte galeriju fotografija:

Konceptna studija Vision 7S ima sedam sedišta (to objašavanja i ime automobila), a sa dometom od 600+ kilometara i maksimalnom snagom punjenja od 200 kW uvodi Škodu u novu fazu u razvoju električnih automobila.

Nenad Ćosić

Škoda je iskorstila priliku i za predstavljanje novog logotipa marke. Naime, haubu umesto karakterističnog amblema brenda ukrašava ime ŠKODA.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

19 h

Podeli: