"Bolno buđenje" za Damijana Davida: "Gore od bolesti, danas je tužan dan"

Nakon što je desničarka Đorđa Meloni pobedila na izborima u Italiji, mnoga poznata italijanska lica reagovala su na tu pobedu, a jedan od onih koji je izazvao najviše reakcija zasigurno je frontman grupe Maneskin, Damijano David, koji je oduševio svet na prošlogodišnjem Eurosongu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2022.

10:06

Foto: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL

Pevač kog na Instagramu prati pet miliona ljudi, podelio je na toj društvenoj mreži naslovnicu italijanske Repubblice s fotografijom Meloni o vesti da je na izborima pobedio desni centar.

"Danas je tužan dan za moju zemlju", napisao je Damijano i privukao pažnju pratilaca.

Nakon toga je podelio vest s CNN-a: "Meloni će biti najdesničarskija italijanska premijerka još od Musolinija."
Foto: Profimedia
Iako svojim odevanjem i ponašanjem privlači pažnju gde god da se pojavi, Damijano nikada nije skrivao ni svoje političke stavove.

"Free Ukraine, f*ck Putin" - uzvikivao je na bini festivala Coachella, a on i njegova devojka Đorđija Soleri aktivni su u borbi za rodnu ravnopravnost.

"Moramo da se odupremo", komentarisala je i njegova 26-godišnja devojka Đorđija te dodala: "Kakvo bolno buđenje. Gore od bilo kakve hronične bolesti."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

162 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: