Advokat vređao Latinoamerikance, pred kućom mu zasvirali marijači

Advokat Aron Šlosberg izvređao je osoblje i goste jednog restorana u Menhetnu 15. maja, zato što su govorili španski jezik.

Život

Izvor: B92

Subota, 19.05.2018.

19:45

Advokat vređao Latinoamerikance, pred kućom mu zasvirali marijači

"Čuo sam te kako se mušterijama obraćaš na španskom. On priča španski, ona priča španski, ti pričaš španski... Ovo je Amerika", rekao je iznervirano.

Incident je zabeležio jedan od posetilaca restorana, a snimak je ubrzo postao viralan. Rešivši da pravdu uzme u svoje ruke, grupa Milenijalci za revoluciju pokrenula je kampanju na stranici GoFundMe, kojom je želela da sakupi novac za marijači bend.

Plan je bio uspešan, tako da su se svirači pojavili 18. maja pred Šlosbergovom kućom u pratnji više od sto ljudi, koji su došli da pruže svoju podršku.

Bend je svirao pesmu "La kokaraća", a kako je sve izgledalo, možete videti ovde: Na ulici su se delili i besplatni takosi koje su donirala dva njujorška restorana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: