Život

Utorak, 17.10.2017.

09:30

Tužna istina o zvezdi serije "Malkolm u sredini"

Frenki Muniz, poznat po ulozi Malkoma u hit seriji „Malkom u sredini“, u emisiji „Ples sa zvezdama“ ispričao je da već desetak godina ima problem sa s dugoročnim pamćenjem.

Izvor: B92

Tužna istina o zvezdi serije
Foto: Gettyimages

U razgovoru za magazin Pipl (People), Muniz je otkrio da nije uvek otvoreno razgovarao o svom problemu.

„O tome zapravo nikad nisam hteo da pričam jer se radi o meni i mom životu. Međutim, razgovarali smo o seriji „Malkom u sredini“ i o tome kako sam počeo da glumim, a ja se gotovo uopšte ne sećam snimanja serije", rekao je.

Rekao je da se situacija sa snimanja serije počinje prisećati tek nakon što odgleda neku epizodu.

„U poslednjih deset godina mama bi prepričavala izlete na koje smo išli ili neke velike događaje na kojima smo bili, a za mene su to sve nove priče. Ne znam tačan uzrok gubitka pamćenja. Nisam to puno istraživao, jednostavno sam mislio da je moj mozak takav i da je to normalno. Ne volim doktore. Svaki put kad posetim nekog, kaže mi da sam lud“, rekao je Muniz.

On je 2009. godine preživeo tešku saobraćajnu nesreću i tad je imao potres mozga i seriju moždanih udara. Kaže da mu zdravstveno stanje ne utiče na želju da se i dalje bavi glumom.

Glumac je već ranije otkrio da je prvi manji moždani udar imao 2012. Za raziku od moždanog udara, ovaj oblik nema trajne posledice. Međutim, potom je imao oko 15 malih moždanih udara.

„Godina koju najbolje pamtim je 2017. jer sam tad naučio da živim u sadašnjosti. Zadovoljan sam glumačkom karijerom, zadovoljan sam odlukom da vozim automobilske trke i da se posvetim muzici. Čak i ako se ne mogu setiti svega, srećan sam“, zaključio je Muniz.

Izvor: Dnevnik.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: