Humanitarni šou za Stefana: Sportisti i modeli skupljaju pomoć

Tradicionalni “Fitness Fashion Show” ove godine će se zvati #zastefana i imaće humani karakter, pošto će se skupljati sredstva za lečenje uspešnog bodibildera Stefana Despotovića.

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.04.2017.

10:18

Humanitarni šou za Stefana: Sportisti i modeli skupljaju pomoć
Foto: Mr Big

Stefan je pre nešto manje od godinu dana otkrio da ima tumor na mozgu. Ubrzo je usledila i uspešna operacija, ali to još nije kraj borbe ovog mladog sportiste.

Nakon zahvata, Despotović je podvrgnut hemoterapijama i sada, kako bi dobio najtežu životnu bitku, mora da nastavi svoje lečenje u Rusiji.

Za to je neophodno između 8.000 i 10.000 evra, zbog čega će se na “Fitness Fashion Show” ove godine skupljati sredstva za Stefanovu terapiju.

“Fitness Fashion Show” je VIP događaj, posvećen modi i fitnesu, u okviru koga poznate modne brendove predstavljaju domaći sportisti i fitnes modeli.

Četvrto izdanje ovog takmičenja održava se u četvrtak, 27. aprila, sa početkom od 19 sati u atrijumu Delta Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

19 h

Podeli: