Mladi holivudski glumac poginuo u bizarnoj nesreći

Američki glumac Anton Jelčin, koji je poznat po ulozi Pavela Čehova u franšizi "Zvedane staze", poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći u 27. godini, saopštila je policija i njegov predstavnik za medije.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.06.2016.

08:14

Mladi holivudski glumac poginuo u bizarnoj nesreći
Tanjug / Richard Shotwell/Invision/AP

Jelčin je stajao iza svog automobila, koji je krenuo u rikverc, kada ga je udario i zaglavio između sandučeta i ograde, preneo je AP pozivajući se na navode policajca iz Los Anđelesa Dženi Hosijer.

Glumac je, kako dodaje, krenuo da se nađe s prijateljima na probi, a kada se nije pojavio, došli su do njegove kuće i pronašli ga mrtvog.

Jelčinova predstavnica za medije Dženifer Alen potvrdila je smrt glumca i rekla da je njegova porodica zamolila za privatnost.

Jelčin je karijeru u Holivudu počeo kao dete manjim ulogama u nezavisnim filmovima i raznim televizijskim emisijama, pre nego što je dobio uloge u filmovima kao što je triler "Alfa mužijak" i tinejdžerska komedija "Čarli Bartlet".

Njegova najveća uloga bila je u filmovima "Zvezdane staze", čiji će poslednji, treći deo, početi u julu da se prikazuje u bioskopima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: