Šta način na koji jedete picu govori o vama?

Jedenje pice nije samo trpanje hrane u stomak nakon pijane noći, već dolazi i sa kriškom sociologije. Sve osobe koje jedu picu mogu se svrstati u 4 kategorije. U kojoj ste vi?

Život

Izvor: 24.sata

Sreda, 02.09.2015.

08:08

Default images

Sudeći po Peti Vud, stručnjaku za govor tela i ponašanje sa Ejmori univerziteta, postoje 4 osnovne grupe „proždirača pica“ – kao što verovatno možete da zamislite, sve četiri su prilično neobične.

Direktan ugriz

Bez tehnike, bez pribora, samo vi i slasno parče pice. Osobe koje jednostavno pokupe svoje parče pice i odmah kreću da je jedu su perfekcionisti koji misle da je nered isto što i stres.

A svi znamo da je nakon ove tehnike broj fleka sveden na minimum.

Nož i viljuška

Osobe koje koriste pribor kako bi izašli na kraj sa svojom pice su stabilne, mirne i metodične.

I ne samo to, svi koji se koriste ovom metodom su odlični prijatelji i uvek će vam pružiti podršku.

Savijači

Osobe koje savijaju svoju krišku pice ne plaše se da uprljaju ruke kako bi završile posao. One nemaju vremena na bacanje, pa verovatno zato svi koji se takmiče u jedenju koriste ovaj metod.

Prvo korica

Kao što možete da zamislite, ove osobe su prilično neobične.

Ako je prva stvar koju na pici napadnete korica, vi ste odvažni, drugačiji i često razmišljate drugačije i kreativnije od drugih.

A to vas u očima drugih čini osobom od uticaja koju treba pratiti.

foto: flickr.com/mmChicago

izvor: 24.sata

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: