Na fotografijama Kjuriositija primećena iguana na Marsu?

Oštrooki naučnici objavili su da su primetili još jednu „životinju“ na Marsu. Blog Ufo Sightings Daily je objavio da je Nasin rover Kjuriositi napravio fotografiju nečega što podseća na iguanu.

Život

Izvor: Huffington Post

Sreda, 13.11.2013.

08:50

Default images

„Reći da je u pitanju stena bilo bi prilično uskogrudo s obzirom na dokaze koji su pred nama. Ne samo da ima telo, ali ako pažljivije pogledate, videćete i vrat i kožu na njemu, iguana ima i usta, nozdrve pa čak i veliko otvoreno oko sa obrvom iznad njega “, izjavio je Skot Voring, osnivač ovog bloga.

Ovo nije prvi put da je na Marsu „primećena životinja“. Početkom godine ovaj blog je objavio da je Kjuriositi napravio fotografiju na kojoj se videla neka vrsta glodara.
Ufo Sightings Daily
„Čak sam video i kamen koji se na četiri fotografije pomerao dok je na petoj nestao“, izjavio je Skot.

Iako trenutno ne postoje dokazi koji bi tvrdili da su ove „vanzemaljske životinje“ nešto više od čudno oblikovanih stena, stručnjaci tvrde da je na Marsu u prošlosti možda bilo života.

Početkom ove godine NASA je objavila da je uzorak stene sa Marsa koji je sakupio Kjuriositi sadržao elemente potrebne za život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: