Neobična osveta prevarenog muža

Većina ljudi bila bi prilično potresena kada bi saznala za aferu supružnika. Međutim, retko ko otišao bi tako daleko kao što je to ovaj prevareni muž.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.03.2013.

18:30

Default images

U sredu je jedan korisnik mreže Reddit objavio fotografiju pisma koje je pomenuti suprug poslao svim komšijama “drugog čoveka” u životu njegove žene.

Ne želeći da rizikuje gubljenje starateljstva nad decom, rešio je da mu umesto fizičkog zdravlja, uništi reputaciju.

Evo šta je napisao:

Pažnja: Znate li pored koga živite?

Vaš komšija Čarls L. koji živi u Ulici Fontana *** ima aferu s mojom ženom.

Zajedno su od 25. februara 2012. ali sam ja saznao za to u januaru 2013. Žena mi je obećala da će raskinuti s njim, ali sam juče saznao da se još viđaju. Razvodim se.

Njegov broj telefona je ****, visok je 185 cm i težak 88 kilograma. Vozi beli pikap Ševrolet registarskih oznaka ****.

Sutra ću otići na njegov posao, a u nedelju u crkvu u koju on ide i svima reći kakav je on čovek. Pošto ne mogu fizički da mu naudim, jer bih rizikovao da izgubim decu i završim u zatvoru, planiram da svima razglasim o ovom nemoralnom gubitniku.

Želim vam prijatno veče

Da li biste vi tako reagovali, kada biste saznali za prevaru?
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: