Princa će provod skupo koštati

Od kako su se prošle nedelje pojavile golišave fotografije princa Harija, on je izbrisao svoj Facebook nalog i napravio pauzu sa žurkama. Međutim, spekuliše se da je to učinio zato što se u Las Vegasu desilo nešto mnogo ozbiljnije nego što se na prvi pogled čini.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.08.2012.

13:42

Default images

Princ Hari zapravo je bio u provodu u jednom hotelu u Las Vegasu koji noćenje naplaćuje 6.500 evra.

Posle žurke u apartmanu, Hari je sa prijateljima pošao u obilazak noćnim klubovima, a u društvu su se pojavile i dve devojke.

Te noći Hari je snimljen potpuno nag, a slike prodate onlajn tabloidu TMZ za 10.000 dolara.

Samo nekoliko sati posle povratka u hotel, princ je organizovao i popodnevnu votka-žurku na bazenu, a njegovo obezbeđenje uopšte nije reagovalo na to što se u društvu pojavilo mnogo potpuno nepoznatih osoba.

Jedan popularni američki bloger tvrdi da mu je jedan neimenovani izvor rekao da je “nešto mnogo veće po sredi u celoj priči. Nešto više i od prinčevog striptiza”.

Ta jedina anonimna izjava o slikama potencijalno bi mogla doneti velike probleme Hariju.

Usled velike gužve koja se stvorila u javnosti povodom ovih događaja, on je obrisao i svoj Facebook profil pod nazivom “Spajk Vels”, imenom pod kojim se prijavio u hotelu u Las Vegasu. Isto su učinili i njegovi drugari.

Spekuliše se da je princ posumnjao da bi se na internetu moglo pojaviti još njegovih neprimerenih fotografija i da će neko možda objaviti čak i uspomene sa nedavnog “odmora” na ostrvu Neker koje je u vlasništvu ser Ričarda Bransona, vlasnika kompanije Virgin.

Uz sve to, priča se da ga je ostavila i devojka Kresida Bonas.

Ko onda može da kaže da prinčevi nemaju brige?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

18 h

Podeli: