Obama čuva SAD od sila iz svemira

Većina Amerikanaca ima najveće poverenje u američkog predsednika Baraka Obamu, kada je u pitanju suočavanje sa mogućom invazijom vanzemaljaca, pokazuje istraživanje "Nešenel džiografik čenela".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.06.2012.

14:44

Default images

Čak dve trećine Amerikanaca, to jest 65 odsto, smatra da bi Obama bio sposobniji od njegovog republikanskog protivkandidata Mita Romneja u ophođenju sa invazijom iz svemira.

Istraživanje je pokazalo i da je 36 odsto Amerikanaca uvereno u postojanje NLO, a 20 procenata tvrdi da je neko od njihovih poznanika već jednom video takvu letelicu, dok 11 odsto ističe da je lično imalo priliku da vidi vanzemaljsku letelicu.

"Nešenel džiografik“ sproveo je istraživanje u vezi novog dokumentarnog serijala "Lov na NLO“, u kojem stanovnici SAD govore o susretima sa misterioznim letelicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: