Gej venčanje kakvo se retko viđa

Prošlog vikenda dvojica muškaraca u Africi su stupila u brak u prvoj zabeleženoj tradicionalnoj gej ceremoniji na kontinentu, prenosi Hafington Post.

Izvor: index.hr

Tšepo Kameron Modisane i Toba Kalvin Sitol venčani su u gradu Kva Dukuza u južnoafričkoj pokrajini KvaZulu-Natal pred 200 gostiju i to u ceremoniji koja je objedinila običaje etničkih grupa Zulu i Tsvana.

Ova dvojica 27-godišnjaka venčaće se još jednom, krajem ove godine u Johanesburgu.

"Velik korak za naš odnos bio je objaviti ga našim porodicama. Blagoslovljeni smo što nas okružuju ljudi koji su puni podrške. Iako smo homoseksualci, još uvek nas vole", izjavio je Tšepo, a njegov partner dodao je kako se nadaju da će uskoro moći i da usvojiti dete: "Porodica nam je veoma važna i to je glavni razlog što želimo da imamo dece. Želimo da ona odrastu u okruženju u kojem su voljena od strane oba roditelja koji ih cene i poštuju".

Vesti

O čemu razgovarati na prvom sastanku?

Ukoliko ste se umorili od sastanaka koji više liče na intervju za posao nego na upoznavanje, možete postaviti nekoliko pitanja da i vama i njoj bude zanimljivo i da bolje procenite koliko ste slični

Vesti ponedeljak 8.02. 08:08 Komentara: 11

Kako da prepoznate pravu?

Ako vaš odnos sa voljenom osobom ispunjava sve kriterijume sa ove liste, smatrajte sebe srećnikom. Izgleda da ste naleteli na onu pravu i velike su šanse da zajedno dočekate duboku starost

Vesti nedelja 7.02. 22:06 Komentara: 52
strana 1 od 2623 idi na stranu