Sejdž Stalone umro od analgetika?

Sejdž Stalone, sin američkog glumca Silvestera, koji je 13. jula umro pod još nerazjašnjenim okolnostima u 36. godini, najverovatnije je podlegao lošoj kombinaciji lekova protiv bolova.

Život

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2012.

19:36

Default images

Tako barem tvrdi njegova majka Saša Čak koja smatra da se mladi glumac predozirao lekovima.

Ona je ispričala "Njujork postu" da je Sejdž dve nedelje pred smrt izvadio pet zuba i da je trpeo užasne bolove, te da je najverovatnije preterao sa lekovima.

"Rekla sam mu da to ne radi. Čula sam da su ljudi umirali nakon komplikovanih stomatoloških operacija. Nije trebalo da vadi pet zuba odjednom", kazala je Saša, koja je bila prva Staloneova supruga.

Sajt TMZ navodi da je Silvester Stalone angažovao poznatog detektiva Skota Rosa da rasvetli sve pojedinosti u vezi sa Sejdžovom smrću. Ros je vodio istragu nakon smrti Majkla Džeksona kao i u slučaju fizičkog napada Krisa Brauna na Rijanu.

„Nema većeg bola nego kad roditelj izgubi dete”, piše u zvaničnom saopštenju glumca upućenog medijima. „Zato preklinjem ljude da poštuju sećanje na mog talentovanog sina i saosećaju sa njegovom divnom majkom Sašom.

Sejdž je bio naše prvo dete i centar našeg univerzuma i ponizno preklinjem sve da dušu mog sina ostave da počiva u moru”.

Stalone je zamolio medije da prestanu sa spekulacijama o uzroku i drugim detaljima vezanim za Sejdžovu smrt.

Rezultati autopsije biće poznbari tek za nekoliko nedelja, objavio je sudski istražitelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: