Žoli protiv usvajanja dece sa Haitija

Holivudska zvezda Anđelina Žoli zamolila je roditelje koji čekaju na usvajanje deteta da ne usvajaju mališane sa Haitija nakon katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju, izrazivši strahovanje da bi ova katastrofa mogla da posluži kao izgovor za trgovinu decom.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.02.2010.

15:33

Default images

Glumica, za koju se ovih dana govori da i sama želi da usvoji neko haićansko dete, nedavno je posetila tu ostrvsku zemlju u okviru misije Ujedinjenih nacija i obišla veliki broj povređene dece, preneli su američki mediji.

"U vanrednim situacijama kao što je ova, nije uputno upuštati se u usvajanje dece. Trgovina decom predstavlja realan problem, zbog čega osobe s dobrim namerama moraju biti veoma oprezne", istakla je Žoli.

"Kao majka troje usvojene dece, dobro razumem želju da se pomogne haićanskoj deci, ali ljudi treba da shvate da je potrebno sarađivati sa vlastima", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: