Automobil završio u zubarskoj ordinaciji - na drugom spratu

Kada su neke starije generacije mislile da će u naše vreme automobili leteti, verovatno nisu imale na umu ništa slično ovome.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.01.2018.

10:48

Default images

Jedan beli automobil uleteo je, u nedelju uveče, u zubarsku ordinaciju u Santa Ani u Kaliforniji. I verovatno da ništa tu ne bi bilo toliko neobično da se ordinacija ne nalazi - na drugom spratu zgrade.

Automobil je "poleteo" pošto je prethodno velikom brzinom izleteo iz bočne ulice, presekao tri trake i svom snagom udario u središnju ogradu ulice.

Snaga udara odbacila ga je u vazduh, izjavio je kapetan vatrogasne službe Stiven Horner za Vašington post. Pesak i prašna sa puta pomogli su da se beli nisan altima "vine" u vazduh. Uletanje automobila u zgradu izazvalo je manji požar u ordinaciji, koji su vatrogasci ubrzo ugasili.

Jedna osoba je uspela sama da se izvuče iz automobila, dok su dugu izbavili vatrogasci pošto su, prethodno, stabilizovali vozilo. I vozač i suvozač prošli su sa lakšim povredama.

Vozač je, kasnije, priznao policiji da je bio pod dejstvom narkotika, navodi "Los Anđeles tajms".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: