Život

Utorak, 20.01.2015.

14:28

Prvi ženski stormtruper u galaksiji?

Legendarnu kacigu i beli oklop stormtrupera iz serijala "Ratovi zvezda" prvi put će (bar na velikom platnu) obući jedna žena, javljaju britanski mediji.

Izvor: B92

Default images

Nakon što je mlada zvezda Džon Bojega postao prvi crni vojnik Imperije, pojavile su se informacije da će reditelj Džej Džej Ejbrams u Lukasov kosmos ubaciti i prvu filmsku stormtruperku, što se možda i nazire u ranije emitovanom trejleru.

Navodno će jednu od najprepoznatljivijih uniformi u SF svetu obući prilično nepoznata Britanka, 30-godišnja Ejmibet Hargrivs

Ljubitelji serijala znaju da ženski stormtruperi nisu nepoznanica za "kanon" Ratova zvezda, jer se spominju u noveli "New Dawn", a stormtruperke su čest prizor na konvencijama fanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: